Wie ben ik?

Han Altena, coach met specialisatie in de NAC-methode
(Neuro Associative Conditioning).
Kan ik je helpen? Neem dan contact op.

Hallo, allereerst welkom op deze website. Het geeft aan dat je de moeite hebt genomen om een stap te zetten in de juiste richting, namelijk proberen om de ontstane problemen binnen je relatie op te lossen met professionele hulp.
Ik ben sinds 2018 actief als erkend relatiecoach en stel mijzelf even aan je voor.

Mijn naam is Han Altena, ik ben 49 jaar oud en woonachtig onder de rook van Arnhem. Ik ben vader van 3 kinderen en na een lange carrière in de IT alweer jarenlang als freelancer werkzaam in de mediawereld als voice-over/stemacteur en fotograaf.
Mocht je die kant van mij interessant vinden, kun je kijken op www.hanaltena.nl

Op relationeel vlak heb ik ook een bewogen leven achter de rug. Na een aantal relaties die niet eindigden in het welbekende sprookje besloot ik mij begin 2018 te gaan verdiepen in een opleiding tot Relatietherapeut. Deze opleiding is officieel erkend door de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) , de VBAG en de LVNG en gaf mijzelf ook inzicht in mijn (oude) relaties en wat daar eigenlijk 'verkeerd' ging.

Ik zet mij nu graag in om anderen te helpen met deze opgedane kennis én levenservaringen. Het grote verschil tussen mij en collega's op dit vlak, is dat ik jullie niet uitnodig in een kantoortje of kamertje, maar de sessies laat plaatsvinden in jullie eigen omgeving. Daarmee valt er een spanning weg in veel gevallen en het is vaak ook praktischer voor jullie in de planning.

Lees de website eens door en schroom niet om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis telefonisch intakegesprek. Het kan maar zo het verschil betekenen tussen een harmonieuze relatie of de ongelukkige situatie waarin jullie nu wellicht verkeren.

Tot snel?
Han