Visie en werkwijze

Je relatie zit in een dip, mischien overwegen jullie wel om definitief uit elkaar te gaan. Misschien heb je al van alles geprobeerd maar komen jullie er niet meer uit.  Gelukkig ontdekken steeds meer mensen dat relatietherapie écht een verschil kan maken. Samen beginnen we met het onder woorden brengen van wat er precies speelt in jullie situatie. Waardoor ontstaan ergernissen, verwijdering, boosheid, teleurstelling?

Maar ook.... wat gaat er wel goed, wat bindt, waar vind je elkaar en wat staat er op het spel. Is er in de basis voldoende liefde en verlangen om het samen
weer goed te krijgen? Dan kunnen we aan de slag met wat er nodig is om een structurele verbetering van jullie relatie te bereiken.

Voor het in stand houden van een goede relatie, is het belangrijk dat beide partners een gelijkwaardig bewustzijn hebben van de situaties die leiden tot spanningen, teleurstellingen en boosheid. Situaties die plezier en geluk in de weg staan.
Daarover communiceren met elkaar geeft inzicht in waar je geluk en verbinding ervaart en wat juist voor irritatie en verwijdering zorgt.
Het helpt om sneller, en op een overstijgende manier tot oplossingen te komen.

Ik werk volgens de NAC-methode (Neuro Associative Conditioning) van Anthony Robbins. Het NAC model werkt oude patronen die jou niets brengen uit je systeem, om deze te vervangen door nieuwe patronen die je wel iets gaan opleveren.

Net zoals je bijvoorbeeld bij bepaalde muziek direct aan een fijne gebeurtenis terugdenkt en daarbij ook de behorende emotie naar boven komt. Die emotie werd gekoppeld aan die muziek (ankeren).
Zo worden veranderingen in het NAC model ook 'geankerd' aan emoties.

Ik leer jullie in de eerste plaats begrijpen wat er aan de hand is. Dan wordt een gevoel gekoppeld aan de gebeurtenissen en wat jullie willen bereiken. Het belangrijkste deel van de coaching is gericht op het 'blijvend maken' van de verandering door beweging/actie.
Werk aan de winkel dus!

Voor iedere relatie moet je werken, niets is vanzelfsprekend. Maar dat 'vanzelfsprekende' sluipt er vaak wél in als je langer bij elkaar bent. Precies dat gaan we doorbreken, wat de relatie weer fris en stabiel maakt voor de toekomst.

Mijn werkwijze zijn volgens de normen van de stichting NOBCO, de Nederlandse orde van Beroepscoaches waarbij ik me houd aan de zwijgplicht.
Hiermee is jullie privacy volledig gewaardborgd.

Daarnaast hoeven jullie nergens heen, want ik kom gewoon aan huis! In een vertrouwde omgeving praat je namelijk het fijnste. 

Investeer in je relatie of huwelijk en geef het niet zomaar op. Kijk op de website en neem zo snel mogelijk contact met mij op voor een gratis telefonisch intakegesprek. 

Wat het oplevert:

 • Jullie leren jezelf te bevrijden van knellende patronen en daardoor jezelf en de ander beter te begrijpen.
 • Jullie ervaren overstijgend inzicht in welke processen er precies
  spelen binnen jullie relatie en welke (on)bewuste mentale- en emotionele
  patronen verantwoordelijk zijn voor jullie problemen.
 • Niet alleen wordt duidelijk wat er nodig is om het vertrouwen terug
  te winnen, ook komen inzichten binnen bereik die jullie in staat stellen
  de relatie verdieping en verbreding te geven.
 • Toegenomen individueel zelfvertrouwen geeft een basis om je eigen
  grenzen te bewaken en de grenzen van je partner te respecteren.
 • Een nieuwe gezamenlijke taal leidt tot meer respect, vertrouwen en betere communicatie

Het kan voorkomen dat partners erachter komen dat er onvoldoende motivatie en draagkracht is om de relatie voor te zetten. Ook dan kan ik ondersteuning bieden om op een respectvolle manier afscheid van elkaar te nemen en in harmonie samen de eventuele kinderen op te voeden.

Neem snel contact op zodat we kunnen bekijken wat ik voor jullie kan doen.