Welkom bij de Relatiecoacher!

Enorm tof dat je hier bent terechtgekomen, al is de reden (meestal) minder leuk natuurlijk. Loop jij al enige tijd rond met een knoop in je maag, omdat je voelt dat jullie relatie niet lekker loopt?

Wil je graag samen met je partner, met iemand van buiten jullie gezinssysteem, kijken naar wat er nu eigenlijk speelt en hoe jullie relatie kan verbeteren? Wil jij wel aan de slag, maar jouw partner(nog) niet? Ook dat kan. Want ook door alleen te praten met een relatiecoach, je hart te luchten en nieuwe inzichten te krijgen, komt er alweer meer ruimte om anders naar de situatie te kijken. Immers iedere relatie met een ander begint met de relatie die je hebt met jezelf. Als jij in beweging bent, beweegt het systeem mee!

En voorkomen is beter dan genezen, dus blijf niet te lang in je eentje tobben, maar doe wat! Neem vrijblijvend contact op voor een gratis telefonisch intakegesprek.

Doen he?

8 antwoorden op “Welkom bij de Relatiecoacher!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.